Eilen tuli postissa pata. Se on ihan hyvän kokoinen n.3l, kolmijalkanen. Sopii muuten tuohon puuhellan nurkalle täydellisesti. Samassa tilauksessa piti tulla myös sellainen käsinsidottu Varjojen Kirja, mutta olikin loppu. Pistin tilauksen toisesta paikasta vielä (oli samalainen ja vähän halvempi), jos jää nytkin saamatta sitten siihen on jokin syy. Kirpparilta löysin kirjan jossa oli neuvottu kirjasidontaa. Olisiko tarkoitus, että teen Varjojen kirjan itse alusta asti? (Ei ollut, toisella oli kirja) Tosin ensiviikolla on tulossa vielä yksi paketti.

Eilen tuli myös kaksi nippua lehtiä Seitalta. Suoritan journalistista tutkimusta. Tai jotain. Kun opiskelee pelkän suomenkielen varassa on käytettävä kaikki materiaali mitä vaan saa hyväkseen. Lueskelen minulla ennestään olevia kirjoja uudelleen. Nyt taas aukea jotkut asiat paremmin kuin ennen, mutta vieläkin tuntuu osa jäävän hämärän peittoon.

Jännä sattumus. Ostin toissa päivänä Popedan Täydelliset Miehet-cd:n ja eilen aamulla ex-mieheni koiraa palauttaessaan toi minulle lainalle Täydellisten Naisten viimeisen kauden DVD:t katsottavaksi. Koira oli hänellä hoidossa yön yli. Yhteishuoltajuus, se siis.