Täysikuu tuli ja meni. Juhlistamatta jäi. Tai ei oikeastaan ihan täysin. Luin kaverilla käydessä Kuuntaika nimistä kirjaa.

Tein siis noin viikko sitten tilauksen ja eilen illalla tuli sitten paketti. Paketissa oli kahdet erilaiset tarot kortit: Kosminen peili tarotpaketti (korit ja kirja) ja Mystiset Lenormandin kortit + kirja. Kosmiset ovat vielä paketissaan, mutta Lenormandin kortteja kokeilin aamulla. Kirjoitin ensin korteita oman tulkinnan ja tutkin vasta sitten pienestä opasvihkosesta miten pahasti meni pieleen :) isompi kirja on vielä koskematta.

Paketissa oli toki muutakin mm. akaattikello. Joka nyt hakee sitten tulevaisuudessa paikansa jostakin. Tällä hetkellä se on vaan huitaistu yhteen naulaan roikkumaan. Ja pino kirjoja luettavaksi.

Suurimman järkytyksen aiheutti parantavien kivien pussi. Sodaliitti oli pussissa kolmena kappaleena. :( Lainaan tähän energiakeskuksen sivuilta mitä sanotaan sodaliitistä:

VOIMA: Sekaannusta poistava sodaliitti tasapainottaa mielen ja rauhoittaa ajatusvirran. Se vahvistaa myös intuitiota ja auttaa meitä näkemään fyysistä näkymättömyyttä sekä ennusunia. Fyysisellä tasolla sodaliitti on umpierityksen kivi, joka taistelee myös säteilyä ja unettomuutta vastaan.
MUUTA: Logiikan ja vaiston yhdistävä sodaliitti on eräs horoskooppimerkki Neitsyen sekä Jousimiehen onnenkivistä.
KIVIVINKKI: Kiviterapia suosittelee sodaliittia ympäristön energioille herkille ihmisille, eritoten sähkömagneettisesta saasteesta kärsiville. ”

Onko minun henkinen tasapaino nyt näin pahasti sekaisin, että kivetkään ei kestä? :) Pitää toki muistaa, että Jumaluuksillakin on huumorintajua. Pitää joskus hommata jostain uusi kivi. Pitää pärjätä siihen asti ilman.